Velkommen til Langhaugen videregående skole

Forestilling i Grieghallen 14.-16.februar

Skolen gratulerer elever og lærere med godt gjennomført storprosjekt i Grieghallen i februar.

  


"Teaser" fra årets storprosjekt:

 


Fra et tidligere storprosjekt i Grieghallen (2009):

Langhaugenrevyen 2014!

4.-8.februar gikk årets revy av stabelen. Hele 850 betalende tilskuere var innom dørene i år. Vi gratulerer revygjengen med vel gjennomført show.

I år med egen musikkvideo! Les mer om revyen her.


BLOMSTRENDE VISUELL KREATIVITET!

Hordaland Fylkeskommune utlyser hvert år en konkurranse om å lage forsidene til søkerhåndboken og inntakskatalogen. Vg3-klassen i visuelle kunstfag satset friskt med flere bidrag for om mulig å spe på reisekassen til klasseturen de har planlagt. Resultatet? Førsteprisen for inntakskatalogen! Foruten ubetalelig heder og ære, belønnes vinneren med en sjekk på 4000 kroner. Vinnerbidraget er utformet av Marie Lie Jensen.
Hjelp Moldova!

 Årlig arrangeres Operasjon Dagsverk i Norge, der elever ved skolene skal få en dag til å arbeide for tjene inn penger til et veldedig prosjekt. Prosjektet pengene skal gå til velges ut av OD, og det presenteres for skolene, som kan velge om de vil delta eller ikke. I år valgte imidlertid Langhaugen VGS vekk OD til fordel for et annet prosjekt: Hjelp Moldova.
Enda en NM-vinner fra Langhaugen

Også i år har 2.klasse på musikklinjen vunnet NM i bistand. Konkurransen arrangeres av Norad. Klassen kom til finalen sammen med 10 andre klasser fra hele landet. 2MM var suverene i finalen og fikk 50 rette av 50 spørsmål besvart på 5 minutter. Tidligere elev på Langhaugen, Erna Solberg, gratulerte på twitter. Premien er en tur til Tanzania i regi av Norad akkurat slik som fjorårets 2MM. Les mer om konkurransen på Norad sine sider.
Forskerpris til elever fra Langhaugen

Tre elever ved Langhaugen videregående skole i Bergen fikk 2. prisen i konkurransen Holbergprisen i skolen 2012.
Planer 
Timeplaner
Fagdagsoversikt
Skolerute 2015-2016
Kalender

 

 

Kinoreklame for HFK spilt inn på Langhaugen:

 

En dag på Langhaugen:

Langhaugen i Tanzania 2013:

.

Vinner av NM i bistand 2012-2013:

.

Vinner av NM i bistand 2013-2014:

.